Flipperi ravintolaan, baariin tai pubiin 

Viihdyttävät flipperit Pirkan Automaatilta

Pirkan Automaatilta saat ravintolaan, baariin, pubiin tai muuhun tilaan sopivan flipperin. Flipperiä voivat pelata kaikki ja se tarjoaa asiakkaillesi mukavaa ajanvietettä. Tilaamalla flipperin sijoittamisen Pirkan Automaatilta, sinun ei tarvitse itse investoida laitteisiin eikä huolehtia niiden ylläpidosta. Tilan omistaja saa flipperin sijoittamisesta tuottoihin perustuvan provision. Flippereitä löytyy erilaisia ja vaihdamme niitä säännöllisesti asiakkaiden mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää Petriltä puh. 0400 630 150.

 

Toimittamamme flipperit ovat laadukkaita ja kestävät kovaakin käyttöä. Asennamme toimittamamme flipperit toimintavalmiiksi. Flipperit toimivat kolikoilla, joten asiakkaat voivat käyttää niitä ilman henkilökunnan apua. Asennuksen yhteydessä annamme henkilökunnalle tarvittavat käyttöohjeet. Huolehdimme myös flipperin ylläpidosta ja palveluumme sisältää myös tarvittavat huollot ja korjaukset. Vaihdamme tai korjaamme sijoittamamme flipperit mahdollisimman nopeasti toimintakuntoon, jotta pelit voivat jatkua.

Flipperin sijoittamisen etuja

  • Ei vaadi investointia

  • Ylläpito ja huolto sisältyvät palveluun

  • Lisää asiakkaiden viihtyvyyttä

  • Tuo lisätuloja ravintolalle

Ravintolaviihteen ammattilainen

Pirkan Automaatti on vuokrannut ja huoltanut ravintoloiden viihdelaitteita jo vuodesta 1964. Olemme luotettavaa, joustava ja kokenut ravintolaviihteen toimittaja. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme ja asiakastyytyväisyys on meille edelleen tärkeä asia.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinun pubiisi sopiva flipperi peli. Toimimme pääasiassa Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaan alueella. Teemme myös flippereiden huoltoja ja korjauksia. Meiltä saat myös muita asiakasviihtyvyyttä lisääviä viihdepelejä kuten biljaripöytiä ja jukebokseja haluamallasi musiikilla.

Soita ja kysy lisää

Flippereiden myynti

Flipperi sopii ravintoloiden lisäksi myös monenlaisiin nuorisotiloihin ja leirikeskuksiin ajanvietteeksi. Myymme sekä uusia että käytettyjä flippereitä. Ilmoitamme myynnissä olevista flippereistä tällä sivulla. Voit myös soittaa ja kysyä myynnissä olevaa flipperiä.