Jukeboxi luo tunnelmaa 

Monipuolinen musiikkivalikoima saa asiakkaasi viihtymään

Jukeboxi saa asiakkaasi viihtymään

Pirkan Automaatilta saat ravintolaan, baariin tai pubiin viihdyttävän ja tunnelmaa luovat jukeboxin. Valikoimissamme on sekä seinämallisia että lattiamallisia jukeboxeja. Jukeboxin musiikkivalikoima voidaan valita asiakkaan toiveiden mukaan. Jukeboxeihimme voi valita kaikkea CD-levyillä olevaa musiikkia. Vaihtelemme musiikkivalikoimaa säännöllisesti ja lisäksi asiakkaiden toiveiden mukaan. Jukeboximme ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. Jos jotain vikaa kuitenkin ilmaantuu, korjaamme toimittamamme jukeboxin mahdollisimman nopeasti. 

 

Tilaamalla jukeboxin sijoittamisen Pirkan Automaatilta, sinun ei tarvitse itse investoida laitteisiin eikä huolehtia niiden ylläpidosta. Tilan omistaja saa jukeboxin sijoittamisesta tuottoihin perustuvan provision. Jukeboxeja löytyy eri mallisia ja näköisiä, joten ne sopivat monenlaiseen tilaan. Toimittamamme jukeboxit ovat laadukkaita ja kestäviä. Jukeboxi ei vie ravintolassa paljon tilaa, mutta parantaa sitäkin enemmän asiakkaiden viihtymistä. Asennamme toimittamamme jukeboxin toimintavalmiiksi ja koulutamme henkilökunnan sen käyttöön. Toimittamamme jukeboxit toimivat kolikoilla, joten niiden käyttö ei vaadi henkilökunnan aikaa. Huolehdimme myös jukeboxien ylläpidosta ja huollosta. Palveluumme sisältyy myös tarvittavat korjaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää Petriltä puh. 0400 630 150.

Jukeboxin sijoittamisen etuja

  • Ei vaadi investointia

  • Lisää asiakkaiden viihtyvyyttä

  • Musiikin voi itse valita

  • Ylläpito ja huolto sisältyvät palveluun

  • Tuo lisätuloja ravintolalle

Ravintolaviihteen ammattilainen

Pirkan Automaatti on vuokrannut ja huoltanut ravintoloiden viihdelaitteita jo vuodesta 1964. Olemme luotettavaa, joustava ja kokenut ravintolaviihteen toimittaja. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme ja asiakastyytyväisyys on meille edelleen tärkeä asia.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinun pubiisi sopiva jukeboxi. Toimimme pääasiassa Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaan alueella. Teemme myös jukeboxien huoltoja ja korjauksia.

 

Meiltä saat myös muita asiakasviihtyvyyttä lisääviä viihdepelejä kuten flipperit ja biljardipöydät pelivarusteineen.

Soita ja kysy lisää

Jukeboxien myynti

Ilmoitamme myynnissä olevista jukeboxeista tällä sivulla. Myymme sekä uusia että käytettyja laitteita. Voit myös soittaa ja kysyä myynnissä olevaa laitteita.